Menu

FAQ

Care este pretul?
Raspunsul la aceasta intrebare nu il veti gasi pe site ci doar daca imi scrieti un e-mail sau ma sunati. Va voi trimite oferta generala peste care va puteti uita si va raspund cu placere la orice si oricate intrebari. (Pretul insa nu ar trebui sa fie factorul vostru principal in ce priveste decizia legata de fotografia pentru nunta, oricine va va fi fotograful – chiar daca este prima intrebare care se pune de obicei.) Ca idee, pretul este un pret mediu al pietei, care reflecta calitatea imaginilor si care probabil este mult sub raportul cost/rezultat, daca ne gandim la ce ramane efectiv dupa nunta comparat cu pretul platit pentru fiecare din acele lucruri.

Unde esti localizat?
Eu locuiesc in Cluj-Napoca, insa dupa cum bine stiti in ziua de azi distantele nu sunt o problema asa de mare (si scriu asta proaspat venit de peste ocean, asa ca..) Si chiar imi face placere sa schimb aerul si locatiile, deci nuntile din cel mai indepartat sau retras colt de tara sunt binevenite..

Te deplasezi in tara sau/si in afara ei?
Da. Atat in tara, cat si in Europa sau SUA (alte tari depind de viza – insa probabil nu e o problema acest aspect). Fiecare deplasare are particularitatile ei, prin urmare costul este discutat pentru fiecare caz in parte.

Esti membru in asociatii de profil?
Sunt membru ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers), o societate in care nu se intra usor, care are conditii anume si un prag ridicat de calitate si care percepe o taxa – pe scurt, o treaba serioasa. Totodata am si cateva imagini premiate in cele 4 concursuri anuale, si am avut sansa de a fi invitat sa jurizez unul din aceste concursuri – o experienta extrem de utila din punct de vedere profesional.
Sunt membru Fearless Photographers, de care poate ati auzit deoarece in ultima vreme multi colegi fotografi de cea mai buna calitate au deveni membrii si ii fac reclama prin imaginile premiate la fiecare runda de concurs.

Ce experienta si pregatire ai in domeniu?
Am fotografiat peste 200 de nunti pe durata a 9 ani, fapt care cred ca spune multe, atat din punct de vedere al calitatii fotografiei cat si al profesionalismului. In timp am fotografiat diverse domenii, pentru a acumula experienta, de la evenimente curente si corporate la raliuri, arhitectura, trecand prin peisaje, moda si studio. Niciodata nu am simtit lipsa diplomei, ba chiar din contra..

De ce te-am alege pe tine si nu pe altcineva pentru a ne fotografia nunta?
Pentru ca fotografii care sunt capabili sa surprinda imaginile si sa fie pregatiti pentru aproape orice situatie in ritmul alert al nuntii cum o fac eu nu sunt multi in tara, iar daca data solicitata de voi este disponibila si suntem compatibili ca stil si caracter (lucru care din partea mea merge cale lunga, vorba aia, pentru ca sunt destul de tolerant si deschis la minte si inima..), cred ca veti gasi destul de greu o varianta mai buna. De aia.. :)